+359 (0) 879654401
К-с Авеню Делукс Слънчев Бряг, България
office@propertymanagementbg.net

Експертна проверка на недвижими имоти

Инспекция на качеството на строителство на обекта, е процесът на проверка на новопостроен имот, което е последен щрих, която инвестицията ви в имот изисква.

 

Проверката на новия дом за дефекти или ” нередности” е добра идея!

 

Ние сме компания, специализирана в Инспекция на качеството на строителство на нови жилища!

Ние сме в състояние да идентифицираме и да бъдат отстранени всички тези малки дреболии , преди да се настаните в жилището. Тези неща, които ще ви раздразнят, но не е задължително да бъдат забелязани от другите. В края на краищата това е вашият нов дом и вие ще трябва да живеете там.

Проверката на качеството трябва да се разглежда като вашият шанс да проверите внимателно новия си дом, за да сте сигурни и щастливи. Всичко, с което не сте доволни, може да бъде направено преди да започнете да живеете там.

Процесът на проверка се осъществява с изготвянето на  “Списък “, който основно представлява  опис на несъвършенствата и елементите, които се нуждаят от вашето внимание. Този списък се  изпраща до вас или до вашия правен съветник.

Ние можем да проверим вашите имоти и да ви дадем спокойствието, което само един професионален, безпристрастен екип може да ви предложи на  професионално ниво.

 

След като се свържете с нашата компания, ние ще се свържем с вашия строител / инвеститор, като се срещнем с тях, за да инспектираме Вашия имот.

 

Ние също така ще гарантираме, че всички гаранции и други документи, свързани с уреди и устройства в рамките на имота, са налични и събирани за бърза справка. Всички елементи се тестват и проверяват и след това се генерира отчет.

 

Процесът на контрол в пет точки:

  • Екстериор – включително външно покритие, инфраструктура, градини и басейни, където е необходимо
  • интериор
  • Уреди, включително и климатик, където е необходимо
  • Всички движещи се части, включително врати, прозорци, шкафове, тенти и др.
  • Бани и тоалетни

  Този процес ще генерира подробен, интензивен отчет, който ви се предоставя за вашата информация. Ние не спираме до тук, ние ще се свържем с вашия адвокат или строител за действията си и ще гарантираме, че всичко е наред ,правилно и навреме.

   

  Нашата цена е 135,00 евро

   

  Можем също така да контролираме окончателното почистване на имота и при необходимост да се включим в поставянето на мебелировката. Ние можем да направим всичко необходимо, за да гарантираме, че вашият имот е толкова съвършен, колкото агентът по недвижими имоти казва, че ще бъде.

   

  Нашият персонал се обучава редовно в правилната проверка на качеството на всички нива и получава непрекъснато актуализиране на различните типове строителни материали и строителни практики, обичайни в областите, в които работим. Персоналът има заслужена репутация, за добре свършена работа.