+359 (0) 879654401
К-с Авеню Делукс Слънчев Бряг, България
office@propertymanagementbg.net

Ваканциони

Ние правим всичко възможно да гарантираме, че нашите гости са настанени по всякакъв възможен начин. За удобство можем да осигурим следните услуги, надвишаващи стандартните условия за настаняване:

 

Опитваме се да гарантираме, че нашите гости са добре настанени и имат свободна от стрес почивка.

 

За Ваше удобство ние можем да осигурим следните услуги:

 

Летищни трансфери

Наемане на кола

«Добре дошли» пакет хранителни стоки от първа необходимост по Ваше желание

Оглед на наличните имоти за продажба

Почистване и перални услуги по време на Вашия престой

Оглед на наличните за продажба имоти

Ако вие или вашите гости имате интерес да купите или просто искате да разгледате имотите и пазара на недвижими имоти в България, ние ще се радваме да ви помогнем. Ние можем да организираме огледи и да предоставим информация  за имотите с уважавани агенти по недвижими имоти и строителни предприемачи без никакви разходи за вас.

Почистване и перални услуги по време на Вашия престой

 

За приятна и релаксираща почивка, ние можем да Ви предложим и организираме почистване и смяна на бельото по време на престоя Ви.

Цената зависи от наетия имот и ще бъде платима на местно ниво.

 

Летищни трансфери

 

Можем да се срещнем при пристигането Ви на летище Бургас или Варна и да ви отведе до имота или ваканционната дестинация. И в края на Вашата почивка ще ви отведем обратно до летището.

 

 «Добре дошли» пакет хранителни стоки

Ние ще организираме пакет хранителни продукти, които да се закупят предварително и да бъдат във Вашия имот при пристигането Ви. Особено препоръчваме това, ако полетът е бил късно през нощта или през почивни дни.

По този начин ще имате лека закуска и напитки от първа необходимост, когато пристигнете във ваканционното Ви жилище.

Кола под наем

Наемане на кола

Можем да наемем кола от ваше име за времето на Вашия престой на цени с отстъпка. Моля, свържете се с нас най-малко един месец предварително. Цената за наемане на кола ще варира в зависимост от автомобила и продължителността, която избирате. Колата може да ви чака или на летището, или на ваканционната дестинация.