+359 (0) 879654401
К-с Авеню Делукс Слънчев Бряг, България
office@propertymanagementbg.net

Управление на имоти

„Солимар Проперти” предлага пълен пакет от грижи за отдаване под наем, гарантиращ, че собственикът може да се отпусне и да релаксира, като знае, че имотът е защитен и е в сигурни ръце. Ние се гордеем с отлично ниво на обслужване. Ние ще осигурим сигурността и чистотата на Вашия български дом, осигурявайки винаги на гостите си висок стандарт и комфорт.

 

Таксите, които вземаме, лесно се възстановяват чрез редовно отдаване под наем и е в наш интерес е да се уверим, че всяка резервация ще протече възможно най-гладко, което ще доведе гостите отново на следващата година а също ще препоръчат жилището и на други гости. Можем да приготвим пакет от услуги, който да е подходящ за всеки отделен собственик на жилище. Това е нещо,  което можем да обсъдим с Вас, но следното ще ви даде представа за услугите, включени в този пакет, които предлагаме: Популяризирането и рекламирането на Вашия имот на множество уеб сайтове, местни списания, работа с местните бюра за туристическа информация и местни агенти за наемане. Определянето на наемните цени (съгласувано със собственика) и поддържането на тази цена, така че актуалното ценообразуване да е винаги на разположение на клиентите. Справяне с първоначалното запитване за наемане до окончателно потвърждение на всички резервации и отдаване под наем на собствеността на собственика. Инспекция на жилището.

Услуги за управление на имоти и инспекция

Собствениците на имоти, които сами ще използват и рекламират имота, пакетът, който ще предложим за управление на собствеността,  ще отговаря на техните нужди. Обърнете внимание на услугите, включени в този пакет за управление на собствеността:

 • Съхранение ключ
 • Проверка на собствеността – веднъж седмично отвътре и отвън
 • Проверка на имота и сигурността на всички прозорци, врати и аларма.
 • Проверка и почистване на системата за вода и канал на тоалетни, кранове и душове, за да почистите всяка застояла вода и да премахнете миризмата, като оставяте прясна вода в тръбите.
 • Подготовка на имот за пристигането на собственика, оправяне на  легла, осигуряване на чисти кърпи и т.н.
 • Включване на  климатика / отоплението, бойлера, хладилника и всички уреди, както и включване на  осветлението, ако е нощно пристигане.
 • Редовна проверка на всички електрически уреди, климатик / отопление и крушки.
 • Участие във всяка среща, зададена от собственика на имота, за да се организира среща с  работници или доставки. Ще чакаме до 1 час безплатно в рамките на тази услуга, всичко след това ще бъде таксувано.
 • Поливане веднъж седмично на балкон растения само.

 

Нашите услуги за личните гости на собственика

 

Ние ще подготвим имота за пристигането на наемателите, като това включва:

 

Посрещане на гостите.

Предаване и прибиране на ключовете на място

Оправяне на легла, предоставяне на чисти кърпи и т.н.

Предлагане на помощ на гостите при необходимост в случай на медицински или полицейски проблеми и др.

Резервации за автомобили под наем, по искане  на гостите.

При напускане на гостите имотът ще бъде инспектиран за всяка загуба на артикули или щетите, които ще бъдат направени, като ще бъде съобщено на собственика, така че всеки депозит, взет от собственика, да бъде запазен.

Нашите услуги за почистване и пране ще се извършват при отпътуване за гостите срещу допълнително заплащане на госта или собственика.

Оставяне и предоставяне на информация местни ресторанти, места за интерес и т.н., както и номера за спешни повиквания, включително номер за 24 часа контакт на Николов Услуги.

 

При поискване от страна на клиента за допълнителна цена се предлага пакет за „Добре дошли” – това включва мляко, вода, чай, кафе, зърнени храни, хляб, масло, консерви, захар, портокалов сок, кекс, вино, бира, яйца, бекон. Препоръчваме това при късно вечерно пристигане или пристигане в неделя.

ЗАБЕЛЕЖКА: в деня на заминаване гостите трябва да напуснат имота до 11.00 часа, като новите гости пристигат не преди 16.00 часа поради почистването и смяната на спалното бельо във Вашия имот.

Спокойствие  с услугата Управление на имуществото

Тази услуга е предназначена за собственици, които няма да дават собствеността си под наем , но ще потърсят спокойствие, като знаят, че инвестицията им е безопасност и в сигурни ръце, осигурявайки висококачествени услуги от нас. Ние ще извършим следното:

 • Проверки на имота веднъж седмично.
 • Съхранение на ключове.
 • Докладване на собственика за каквито и да било проблеми, натрупани и изискващи спешно внимание, като се действа само по инструкции на собственика.
 • Инспекции на имота – прозорци, врати, аларми и др.
 • Проверка на водата, канализацията и електрическата инсталация – промиване на всички тръби, батерии и душове за почистване от застояла вода и за премахване на всякакви миризми, оставяйки прясна вода в тръбите, включване / изключване на всички електрически уреди.
 • Проверете имота за признаци на влага или мухъл.
 • Проветряване на имота.
 • Проверка, че имотът е защитен.